Uraluvat

Uraluvat

Jos et ole kerhomme jäsen, kelkkaurilla ajaminen vaatii uraluvan. Maksamalla uraluvan, olet omalta osaltasi tukemassa kelkkaurien hoito– ja kehitystyötä.
Ajaminen tapahtuu omalla vastuulla, pysy uralla !

Yhdistyksemme jäsenmaksuun (80 euroa) sisältyy koko kauden uralupa Itä-Savon Moottorikelkkailijat ry:n hallinnoimilla kelkkaurilla.
Jäsenmaksun 2023 voit ladata tästä

Lupamaksut:

Päivälupa 1pv. / 20€ Itä-Savon Moottorikelkkailijat ry:n hallinnoimilla kelkkaurilla
Päivälupamaksun 1pv. voit ladata tästä

VRY:n kanssa yhteistyössä olemme sopineet seuraavat yhteisluvat:

Yhteislupa 1pv. / 30€ oikeuttaa ajamisen sekä Itä-Savon Moottorikelkkailijat ry:n hallinnoimilla kelkkaurilla että Pohjois-Karjalan kelkkaurilla (Lisätietoa: www.pohjoiskarjalankelkkaurat.fi ) koko päivän ajan.
Yhteislupamaksun 1pv. voit ladata tästä

Yhteislupa Kausi 2023 / 180€ oikeuttaa ajamisen sekä Itä-Savon Moottorikelkkailijat ry:n hallinnoimilla kelkkaurilla että Pohjois-Karjalan kelkkaurilla (Lisätietoa: www.pohjoiskarjalankelkkaurat.fi ) koko kauden ajan.
Yhteislupamaksun Kausi 2023 voit ladata tästä

Uraluvan oston yhteydessä tulee säilyttää kuitti maksusuorituksesta. Uralupa on kelkkakohtainen, joten kuitissa tulee olla ehdottomasti kelkan rekisterinumero.
Kuitti on pidettävä ajaessa mukana, siitä näkyy myös ajankohta, mihin lupa on myönnetty!

Poliisi, rajavartiosto, metsähallituksen ja yhdistyksen omat valvojat tarkastavat lupia. Luvattomasta urien käytöstä aiheutuu kauden uralupa tuplana eli 160€.

Kauden 2023 jäsentarrat ovat lähiaikona maksettua itä – savon moottorikelkkailijoiden Jäsenmaksu tai Vry:n kausiyhteislupa kuittia vastaan noudettavissa:
● ST1 Behm Kerimäki, Kerimäentie 1 58200 Kerimäki
● NESTE Villala, Kerimäentie 1 58350 Kitee
● MVA Huolto, Kaartilantie 3 57230 Savonlinna

QR-koodit löydät myös maksu pdf:stä verkkopankkiasi varten. Laitathan viestikenttään kelkan rekisterinumeron tai nimesi ja sekä
”Päivälupa (pvm)”, ”Yhteislupa (pvm)”,
”Yhteislupa 2023” tai ”Jäsenmaksu 2023”

Itä-Savon Moottorikelkkailijat Ry:n Pankkiyhteys QR-koodilla,
Tilinumeromme löydät myös maksu pdf:stä sekä ”Jäseneksi” osiosta Yhdistyksen sivulta.